-
- Reklama
Wieluń - bezpłatny internet
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
|
Miejscowość: nie z Wielunia |
Bezpłatny Internet w centrum miasta
|
|
Szkoda że tylko 0.5 h i tak wąski zasięg. Ciekawy jestem z jakich środków będzie utrzymana sieć.
|
|
|
Dobre i 30 minut
Sieć pewnie będzie z hmmmm naszych podatków ? |
|
Nie zgadzam się. Jak darmowy internet to na cały Wieluń. Ja będę za to płacił, a korzystać będą turyści (od kiedy Wieluń jest miastem turystycznym ?) Po co nam kolorowe pawie w parku ? Ile na to poszło pieniędzy? A drogi jak były kiepskie dalej są kiepskie, na dodatek jak już przeprowadzane remonty właściciele posesji musza dodatkowo płacić podatek od wzrostu wartości działki (np właściciele posesji koło stadionu).
|
|
|
Możesz się i nie zgadzać, ale i tak na to nic nie poradzisz ;] Będziemy zapewne wszyscy za to płacić .... CHYBA - bo nie wiem jeszcze z jakiś środków mają być utrzymywane te sieci.
A co do zasięgu to zapewne to będzie nie za duży zasięg - raczej centrum Wielunia - Ratusz, Starostwo, może Plac Legionów - się okażę |
|
hehe nom płacić będzie cała polska, skorzystają restauracje i właściciele lokali w centrum miasta
|
|
|
I co panowie, 1 sierpień już dziś... testował ktoś ten darmowwy net w centrum może?
|
|
|
jeszcze nie
|
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
-
- Reklama