• Reklama

Bike Maraton i Majówka WDK

Informacje na temat zbliżających się imprez kulturalnych i rozrywkowych w Wieluniu i okolicy. Koncerty, kino, imprezy, występy, galerie, wystawy

Moderator: bartko

PostWysłany: 22 Maj 2011, 22:34
No ale na następnym koncercie zagramy :> W czerwcu pewnie jakiś będzie, więc się już niedługo.
@edit
No ale z Jabolsami się pokazałem.

google adsense
Google

Administrator
PostWysłany: 23 Maj 2011, 17:35
wiadomo juz kiedy kolejny koncert ??
http://www.youtube.com/watch?v=t_qJP9Z9 ... ideo_title

PostWysłany: 24 Maj 2011, 18:55
Na temat jako takiego wspólnego koncertu Wieluńskich kapel to słyszałem coś o planowanej scenie alternatywnej w czerwcu aczkolwiek nie chce się wypowiadać bo nie posiadam żadnych konkretnych informacji. Myślę że kapele które wystąpiły na Majówce będę koncertować oddzielnie w różnych pubach, czy klubach bo wiadomo że raczej nie organizuje się od tak koncertu na 6 zespołów ;) Fajnie by było gdyby informacje o takich imprezach pojawiały się na forum, niekoniecznie w tym temacie. Pozdro :)
"Przydadzą się słodkie ciastka i gorzka herbata. Gorzka z obawy o linię, a ciastka bo lepiej się ogląda, gdy w kolejnych wiadomościach, znów dobra jest tylko pogoda" Leniwiec

PostWysłany: 25 Maj 2011, 08:11
Z tego co wiem to koncert w ramach dni wielunia ma się odbyć 24 czerwca (piątek), jeżeli chodzi o zespoły to narazie nie mam żadnych informacji co do składu kapel i czy będzie jakaś gwiazda, wiem na 100% że Co Z Tego będzie :) pozdro i dzięki za fajną zabawę na majówce :twisted:

Administrator
PostWysłany: 25 Maj 2011, 08:50
Jeśli ktos ma jakies informacje na temat Dni Wielunia i zespołach które tam beda grać to zapraszam do działu w aktualnościach http://forum.wielun.pl/dni-wielunia-2011-t25.html
Poprzednia

Wróć do Rozrywka i kultura

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

• Reklama