• Reklama
4funs - dla miłośników dobrego humoru

Polska vs Francja

Tematy sportowe
Kto wygra mecz ?

Polska
3
43%
Francja
4
57%
Remis
0
Brak głosów

Razem głosów : 7

Awatar użytkownika
Administrator
Miejscowość: Wieluń
PostWysłany: 09 Cze 2011, 20:53
Polska - Francja

Reprezentację Polski Franciszka Smudy czeka w czwartkowy wieczór znacznie trudniejsze spotkanie niż ostatni mecz z Argentyną. Nasi kadrowicze podejmą na stadionie warszawskiej Legii drużynę Francji, która rozbiła w poniedziałek Ukrainę 4:1 i od dziewięciu spotkań jest niepokonana.

Wyjściowy skład reprezentacji Polski:
Polska: Szczęsny - Piszczek, Jodłowiec, Wojtkowiak, Wawrzyniak - Błaszczykowski, Murawski, Mierzejewski, Dudka, Obraniak - Lewandowski
źródlo: wp.pl

Będzie ciężko, bilans jest niekorzystny dla biało-czerwonych, którzy czekają na wygraną z Francją od prawie 29 lat.
Chciałbym Was zaprosić do zabawy - typowanie dokładnego wyniku meczu Polska - Francja
Można również typować strzelców.

Jak dla mnie będzie 3:2 dla Polski.
Wszystkie gole strzelone w czasie 90 minut. Bez dogrywki.
Strzelcy Polski: Obraniak, Lewandowski, Błaszczykowski
Strzelcy Francji: Malouda, Ribery
Image Image

google adsense
Google

PostWysłany: 09 Cze 2011, 21:01
Ja może jakimś wielkim fanem piłki nożnej nie jestem i chciał bym być optymistą, ale również nim nie jestem, szczególnie w tym temacie hehehe, więc moim skromny zdaniem dostaniemy w pupę lekko 3:0, nie typuje kto strzeli bo nie znam piłkarzy, ale niestety chyba raczej przegramy... no ale ponoś cuda sie zdarzają :) miejmy nadzieję :twisted:
Awatar użytkownika
Administrator
Miejscowość: Wieluń
PostWysłany: 09 Cze 2011, 23:18
Polska - Francja 0:1
Bramki: Jodłowiec (sam) 12

Reprezentacja Polski przegrała w meczu towarzyskim z Francją 0:1. W spotkaniu rozegranym na stadionie Legii w Warszawie jedyna bramka padła po samobójczym strzale Tomasza Jodłowca. Polacy rozegrali niezłe spotkanie, ale "Trójkolorowi" okazali się lepsi.
źródło: wp.pl

Jedno mnie zastanawia - czemu Smuda tak długo czekał ze zmianą i dopiero w 87 minucie wpuścił Brożka. Jak to mówi kolega "To nie orkiestra Owsiaka, że ze zmiana czeka się do końca świata i jeden dzień dłużej."
Image Image

Miejscowość: nie z Wielunia
PostWysłany: 09 Cze 2011, 23:51
A mnie zastanawia - jaki trener zmienia ofensywnego pomocnika na defensywnego przy niekorzystnym stanie 0:1.
A zmiany w 85-87 minucie - to była gra na czas ?? :o
Niech da pograć innym zawodnikom, po co powołuje zawodników jeśli nie daje im zagrać w spotkaniach ?
Co do zmiany Brożka - to on powinien wejść ale już od 45 minuty, aby pomóc w ataku Lewandowskiemu, bo było widać że czuje się osamotniony...
Ale nie było tak źle - Francja nie strzeliła nam ani jednego gola :P Dobra gra Szczęsnego - rośnie nam kolejny dobry bramkarz. Chłopak ma jaja i fantazję na miarę Boruca.
Najlepiej grał oczywiście Błaszczykowski - zresztą jak zawsze - wkłada najwięcej w naszą reprezentację.

Kiedyś były ORŁY Górskiego teraz są biedroneczki Smudy :)

Image
Awatar użytkownika
Moderator
PostWysłany: 10 Cze 2011, 09:01
Szpakowski
"Reprezentacja zmierza we właściwym kierunku" :? :roll: :lol: Szpakowski przechodzi samego siebie, tak debilnie, to już nawet ci na N nie komentują....
Tola ma Tuska, a Tusk MATOLE
Image

Miejscowość: nie z Wielunia
PostWysłany: 10 Cze 2011, 19:54
Hit wczorajszego meczu: Szpakowski: " Dudka, Dudka ach jak ten chłopak marzy o bramce... już od czterech lat"

Wróć do Sport

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

• Reklama